YRITYS

Vihreä Kuriiri Oy, tuttavallisemmin Green Courier, on Turusta käsin toimiva kuljetusalan yritys. Kuljetamme ihmiseltä ihmiselle, reippaalla ja iloisella asiakaspalveluhengellä.

Vihreä Kuriiri aloitti toimintansa lokakussa 2010, silloin yksityisenä elinkeinon harjoittajana. Syyskussa 2013 vaihdoimme yhtiömuodoksi osakeyhtiön,  ja nimeksemme tuli Vihreä Kuriiri Oy.

Aputoiminimenä alun alkaen on ollut Green Courier, jolla meidät edelleenkin paremmin tunnetaan.

Alusta alkaen on ollut selvää että haluamme tehdä asioita hieman erillä tavoin kuin alalla on tapana, ekologisemmin. Tästä syystä pyrimme aina mahdollisuuksien mukaan kuljettamaan lähetykset jättämättä suurempaa hiilijalanjälkeä, joko polkupyörällä tai sähköajoneuvoamme käyttäen.  Hämmästyisitte jos tietäisitte miten suuria tavaramääriä voimme kaupungilla jaella tarkoitukseen suunnitelluilla polkupyörillä. Uskallamme myös luvata että polkupyörin liikkuvat pikalähettimme kuljettavat lähetyksesi perille pakettiautoa nopeammin.  Joskus kuitenkaan lähetyksen koko ja kuljetettavat etäisyydet eivät salli polkupyörien käyttöä, ja silloin turvaudumme pakettiautoihin.

Kalustoomme kuuluu nykyisin kolme pakettiautoa jolla vastaamme tämän hetkiseen kysyntään.

 

 

 

Liiketoimintamme on kasvanut hitaasti mutta varmasti. Jotain palvelumme laadusta kertoo se että meille siirtyneet asiakkaat myös pysyvät meillä. Uskomme että tähän vaikuttaa moni seikka, mutta päällimmäisenä täsmälliset palvelut, iloinen asiakaspalveluhenki, joustavuus, ja rehti hinnoittelu.

Tässä kohtaa haluamme kiittää kaikkia nykyisiä asiakkaitamme luottamuksesta, ja toivottaa uudet asiakkaat tervetulleiksi! Kerromme mielellämme lisää. palveluistamme.

Yhteistyöterveisin

Teemu, Vihreä Kuriiri